FAQ

REZERVARE ONLINE BMW MOTORRAD

G─âse┼čte toate ├«ntreb─ârile frecvente despre rezervarea online BMW Motorrad, cum ar fi: Cum func╚Ťioneaz─â rezervarea online? Cum va fi rezervat─â motocicleta exclusiv pentru tine?

FAQ

Te rug─âm s─â contactezi dealer-ul respectiv pentru mai multe detalii privind pre╚Ťul vehiculului t─âu de interes.

Rezervarea cu tax─â este o rezervare cu inten╚Ťia de a cump─âra vehiculul de la reprezentan╚Ť─â. Taxa de rezervare este necesar─â pentru blocarea vehiculului p├ón─â la ├«ncheierea contractului.
Taxa de rezervare este necesară pentru a bloca motocicleta până în ziua încheierii contractului. În acest timp, nimeni altcineva nu poate rezerva acel vehicul pe platforma online. Odată încheiat contractul, vehiculul va fi scos de pe platformă și nu va mai fi disponibil pentru vânzare.
În cazul în care contractul este închis, taxa de rezervare va fi creditată pentru plata finală și/sau contractul de leasing. Dacă contractul nu este încheiat, taxa va fi rambursată în contul tău bancar.

Întreabă acum este o cerere de contact fără caracter obligatoriu. Dacă ai întrebări despre un anumit vehicul, poţi utiliza butonul Întreabă acum pentru a trimite o întrebare direct dealer-ului respectiv. Dealerul tău va procesa solicitarea și va reveni cât mai curând posibil.

Da, vei primi exact motocicleta din poze.

Când selectezi un vehicul, fă clic pe stea pentru a adăuga motocicleta la Favorite. Conectează-te la MyBMW pentru a căuta vehiculele salvate.

Po┼úi contacta Centrul nostru de Servicii Clien╚Ťi BMW.
Toate informa╚Ťiile adresate Serviciului Clien╚Ťi pot fi g─âsite aici:  LINK

Pentru informa╚Ťii despre politica noastr─â de confiden╚Ťialitate, te rug─âm s─â arunci o privire la BMW Motorrad Data Privacy sau BMW Motorrad Legal Disclaimer.

Rezervare ┼či plat─â

 1. Autentificarea sau înregistrarea la MyBMW
  Dup─â ce ai ales un model ╚Öi ai f─âcut clic pe ÔÇ×Rezerv─â cu tax─âÔÇŁ, autentific─â-te sau ├«nregistreaz─â-te la MyBMW
 2. Date personale
  Completeaz─â datele tale private sau adresa comercial─â ╚Öi acceptarea comunic─ârii de marketing
 3. Motocicleta ta
  Ultima verificare a tuturor detaliilor motocicletei, adresa de facturare ╚Öi acceptarea termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor
 4. Plata
  Completeaz─â detaliile tale de plat─â ╚Öi f─â clic pe ÔÇ×Rezerv─â cu tax─âÔÇŁ

Da. Odata autentificat, vei avea acces la rezerv─âri, vehicule favorite ┼či date personale.

Pentru a accesa o rezervare f─âcut─â anterior, urma╚Ťi ace╚Öti pa╚Öi:

 • Conecta╚Ťi-v─â la portalul MyBMW f─âc├ónd clic pe Conectare ├«n partea st├óng─â sus a paginii
 • Dup─â autentificare, ve╚Ťi g─âsi rezervarea f─âcut─â anterior ├«n sec╚Ťiunea ÔÇ×RezervariÔÇŁ </ li>

Pute╚Ťi s─â v─â modifica╚Ťi datele personale din profilul MyBMW din sec╚Ťiunea ÔÇ×modifica╚Ťi datele profiluluiÔÇŁ.

Pentru informaţii referitoare la facturi, vă rugăm să contactaţi dealerul

Da, poţi anula rezervarea, iar taxa de rezervare va fi returnată.

Da, po┼úi urm─âri statusul ├«n profilul MyBMW la rubrica ÔÇťRezerv─âriÔÇŁ.

Da. Odată rezervată, poţi stabili testarea motocicletei la dealer.

La dealerul autorizat BMW

Da, dac─â dori╚Ťi s─â rezerva╚Ťi un vehicul, trebuie s─â pl─âti╚Ťi o tax─â de rezervare. Valoarea taxei de rezervare este stabilit─â de dealer ╚Öi poate varia ├«n func╚Ťie de vehicul. Dac─â rezerva╚Ťi un vehicul, aceast─â tax─â v─â va fi creditat─â ca depozit. ├Än cazul ├«n care contractul nu se concretizeaz─â, acest depozit v─â va fi rambursat.

Suma taxei de rezervare este stabilit─â de dealer ╚Öi poate varia ├«n func╚Ťie de vehicul. Dac─â rezerva╚Ťi un vehicul, aceast─â tax─â v─â va fi creditat─â ca depozit. Dac─â contractul nu se concretizeaz─â, ve╚Ťi primi depozitul ├«napoi.

Rezervarea online poate fi f─âcut─â cu un card de credit. 

 • Nu ave╚Ťi suficient credit ├«n contul dvs.
 • Contul dvs. este ├«nchis.
 • Cardul dvs. de credit a expirat.
 • Contul dvs. are pl─â┼úi restante.
 • Contul dvs. a fost semnalat pentru fraud─â.
   

Nu. Rezervarea ├«n avans nu este o condi╚Ťie pentru achizi╚Ťionarea vehiculului, dar va ÔÇ×blocaÔÇŁ vehiculul p├ón─â la ├«ncheierea contractului de v├ónzare a vehiculului. ├Än cazul ├«n care v─â r─âzg├óndi╚Ťi cu privire la vehicul, v─â rug─âm s─â contacta╚Ťi dealer-ul pentru a anula imediat rezervarea. Odat─â ce dealer-ul a f─âcut anularea, banii vi se vor rambursa.

Da. V─â rug─âm s─â contacta╚Ťi dealer-ul pentru a anula imediat rezervarea. Odat─â ce dealer-ul a f─âcut anularea, banii vi se vor rambursa ╚Öi ve╚Ťi putea alege o nou─â motociclet─â. Pentru mai multe detalii despre un schimb de vehicule, v─â rug─âm s─â lua╚Ťi leg─âtura cu dealer-ul.

Da. ├Än pasul ÔÇ×Date cu caracter personalÔÇŁ al procesului de plat─â, pute╚Ťi specifica dac─â sunte╚Ťi persoan─â fizic─â sau juridic─â.

├Än cazul unei anul─âri, suma va fi creditat─â prin metoda de plat─â ini╚Ťial─â pe care a╚Ťi folosit-o. Ve╚Ťi primi o confirmare a anul─ârii imediat ce aceasta a fost procesat─â.

 • Ave╚Ťi dreptul de a anula acest contract ├«n orice moment, f─âr─â a furniza niciun motiv. Pentru a v─â exercita dreptul de retragere, v─â rug─âm s─â ne informa╚Ťi printr-o declara╚Ťie clar─â cu privire la decizia dumneavoastr─â de a v─â retrage din acest contract. Pute╚Ťi fie s─â completa╚Ťi sample withdrawal form sau o alt─â declara╚Ťie clar─â ╚Öi s─â o trimite╚Ťi distribuitorului/v├ónz─âtorului respectiv prin po╚Öt─â sau e-mail. Numele, adresa ╚Öi (dac─â este disponibil─â) adresa de e-mail ale dealer-ului v─â vor fi trimise ├«n momentul efectu─ârii rezerv─ârii. Dup─â ce dealer-ul prime╚Öte declara╚Ťia, dealer-ul v─â va trimite imediat un e-mail de confirmare a anul─ârii.
 • Pentru a respecta termenul limit─â de anulare, este suficient s─â trimite╚Ťi notificarea privind exercitarea dreptului de anulare ├«nainte de perioada de expirare.
 • Urm─ârire
 • De ├«ndat─â ce dealerul a primit notificarea cu privire la anulare, acesta v─â va rambursa imediat ├«ntreaga sum─â. Pentru aceast─â rambursare, dealer-ul va folosi acela╚Öi mijloc de plat─â pe care l-a╚Ťi folosit pentru tranzac╚Ťia ini╚Ťial─â, cu excep╚Ťia cazului ├«n care altceva a fost convenit ├«n mod expres cu dvs. ├Än niciun caz nu vi se va percepe nicio tax─â pentru aceast─â rambursare.